Saadet'li Gençlerden Futbol Turnuvası Organizasyonu Saadet Partisi Keçiören Gençlik Kolları Halı Saha Futbol Turnuvası Kura Çekimi Yapıldı ve 1 nci Tur İlk Maçları Oynandı.
Kura çekimi programında sporun önemini anlatan bir konuşma yapan Keçiören Gençlik Kolları Başkanı Fatih ŞAHİN turnuvaya katılan 32 mahallenin takımlarına başarılar dileyerek, Keçiören gençliğinin kaynaşmasını sağlamak amacı ile düzenledikleri turnuvanın dostluk ve centilmenlik çerçevesinde geçmesi temennisinde bulundu. Kura çekiminden hemen sonra ise ilk tur maçları oynandı.
Şahin ayrıca; turnuvada ilk üçe girecek takımlara kupa verileceğini ve birinci olan takıma ise 1.350-TL ‘lik spor mağazası hediye çeki verileceğini açıklayarak turnuvanın final maçının ise 13 Haziran’da oynanacağını belirtti. |